Ingrediënten voor 4 personen
- 2 eieren, gesplitst
- 180 gr kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 350 gr mascarpone
- 1 limoen, enkel het sap
- 300 gr braambessen
Bereidingswijze
- Klop de eierdooiers met de suiker tot een witte schuimige massa (= en ruban).
- Meng er de mascarpone en het limoensap door.
- Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het mascarponemengsel.
- Vul 4 glazen met wat mascarponecrème, enkele braambessen, weer mascarponecrème, braambessen, enz...eindig met braambessen.
- Zet enkele uurtjes in de koelkast.
- Dit kan ook met ander fruit, rode bessen, of...., enz...
- Tip: wilt u het wat pittiger maken, iets minder limoensap, vervangen door een scheutje likeur.... kan nooit kwaad.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?