Recept 05 (0 stemmen)

Mascarponebavarois met koffiecrumble

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1) klop de twee eiwitten stijf met 1 el suiker
  2. 2) klop de twee eidooiers schuimig met 1,5 el suiker
  3. 3) week de gelatine 10 min in koud water en knijp ze daarna goed uit
  4. 4) verwarm de sterke koffie met de amaretto en los er de gelatine in op
  5. 5) laat afkoelen tot kamertemperatuur
  6. 6) meng de mascarpone met de eidooiers en de koffie
  7. 7) spatel er de eiwitten onder
  8. 8) verkruimel de koekjes en meng er de oploskoffie onder
  9. 9) verdeel de bavarois over de glazen en laat 3 à 4 uur opstijven in de koelkast
  10. 10) garneer met de koekjescrumble

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie