mascarpone-speculoos mousse

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Verkruimel de speculoos
  2. Neem de helft van de kruimels en doe er de room bij
  3. Laat rusten tot de kruimels zacht zijn
  4. Klop de eiwitten met de suiker stijf
  5. Klop de room met de speculooskruimels stijf
  6. Meng de opgeklopte room met de mascarpone
  7. Meng het eiwit bij het mascarponemengsel
  8. Doe de helft van het mengsel in de potjes
  9. Beleg met een laag speculooskruimels
  10. Schep de andere helft op de speculooskruimels
  11. Laat mininstens 1 uur rusten in de koelkast
  12. Werk voor het opdienen af met nog wat speculooskruimels

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?