Recept 55***** (3 stemmen)

Marsepein

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - De amandelpoeder en de bloemsuiker samen in een kom doen en al eens goed doorroeren.
  2. - Eiwitten bijdoen (één voor één)
  3. - Het geheel goed met de handen kneden tot een bol.
  4. - De marsepein 2 uur in de koelkast laten rusten.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 18 december 2009 om 17u51

En leuk om met de kinderen te maken !!

Gepost door deniscorthals@telenet.be op 01 november 2016 om 06u42

J e kan als volgt. 250gr bloemsuiker. 250gramandelpoeder. een ei wit. citroensap bijvoegen. en als kers op de taart 1. 1/2 koffielepel Grand Marnier. top .

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie