Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de uien in ringen en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en de knoflook aan in wat olijfolie.
  2. Snij de kipfilet in stukken en bak deze rondom bruin. Voeg alle droge specerijen toe en bak dit kort mee!
  3. Snij de paprika, de wortel, de courgette in stukken en voeg deze bij de kip. Bak de groenten aan en voeg vervolgens de tomatenblokjes toe.
  4. Halveer de abrikozen en voeg deze bij de stoofpot. Laat de stoofpot ongeveer 35 minuten op een zacht vuur garen.
  5. Breng de stoofpot op smaak met wat zeezout. Serveer met couscous.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 06 februari 2018 om 17u23

Omdat de kleinkinderen van 4 en 7 mee eten en nog geen kip lusten maakte ik dit gerecht met rundergehakt. Ik gebruikte ook wat meer abrikozen en groente. Ze hebben gesmuld ( en wij ook) .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?