Marokkaanse soep met couscous(maaltijdsoep voor als de tijd eens ontbreekt om uitgebreid te koken)
30 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 blik tomatnecrèmesoep
- 250 gr lams-of rundsgehakt
- 1 teentje look en 1 rode ui
- 1 courgette en 1 potje witte bonen van ong 350 gr
- 40 gr couscous
Bereidingswijze
- In pan 750 ml. water met soep aan de kook brengen. Intussen van gehakt kleine balletjes rollen. Ui en knoflookteentje pellen en fijnsnipperen. Courgette wassen en in blokjes snijden.
- In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook ca. 1 minuut fruiten. Courgetteblokjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen in zeef laten uitlekken.
- Bonen, couscous, gehaktballetjes en courgettemengsel aan soep toevoegen en soep ca. 6 minuten op laag vuur zachtjes koken tot gehaktballetjes gaar zijn.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?