Altijd weten wat je gaat eten?
Marokkaanse kippenbouten
Bereidingswijze
- - verwarm de oven voor op 180°C
- - maak een marinade van 2 el olijfolie en de ras el hanout kruiden
- - besmeer de kippenbouten met de marinade en laat ze even rusten
- - snij de ui en wortel in kleine stukjes en de tomaten in partjes
- - leg de kippenbouten in een grote vuurvaste schotel en voeg er de schijfjes chorizo aan to
- - schik er de ui, wortel, tomatenpartjes en kikkererwten bij
- - kruid met peper en zout, giet er de kippenbouillon en sherry over en laat 30 minuten garen in de oven
- - haal de kippenbouten uit de oven en bestrooi ze met verse koriander
- Serveer met couscous en/of naanbrood.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?