Recept 05 (0 stemmen)

marmietje van sint-jakobsnoten

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm boter in kookpan en doe de paprikamix erin en laat ong 5 min stoven
  2. breng de visfond aan de kook met dewitte wijn en de sint-jacobsnoten
  3. deg af breng tot net tegen kookpunt en laat 2 min pruttelen
  4. neem van vuur en laat zo 10 min rusten
  5. giet nu 1/2 l van het kookvocht en 1 dl room bij de paprikareepjes en voeg de saffraan toe
  6. breng aan de kook
  7. bind lichtjes eventueel met sausbinder tot licht gebonden is(zoals een dikke soep)
  8. breng op smaak met wat peper en zout en wat citroensap
  9. leg de verse basilicumblaadjes bovenop
  10. heb ik gemaakt voor een onderonsje met collega's en iedereen was heel blij hiermee....

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie