Marmercake

Echt… dacht je dat zelf marmercake bakken moeilijk was Nee hoor: met dit eenvoudige recept haal je hem al binnen een uurtje al dampend uit je oven! 

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Meng de suiker en de eieren en klop ze goed op - Voeg de bloem toe en geleidelijk aan ook de gesmolten boter - Verwarm de oven op 175° - Beboter en bebloem de bakvorm - Doe bij de helft van het deeg het cacaopoeder - Vul de bakvorm: begin met een laagje zuiver deeg, dan een laagje chocoladedeeg, weer een laagje zuiver deeg, ... - Roer voorzichtig met een lepel door het deeg om het gegolfde marmereffect te verkrijgen - Bak de cake gedurende 40 à 45 minuten op 175°

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door PreciousIam op 23 juli 2014 om 15u44

Gemakkelijk recept voor een beginner! En nog lekker ook!! Ik heb met dit recept een regenboogcake gemaakt voor de kinderen. Ah ja... ik heb ook nog typisch Surinaams smaakje aan toegevoegd, MARKOESA extract (lees: Passievruchtextract ;) ) PS: de volgorde van de mengeling heb ik wat aangepast, voor de stevigheid.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?