Ingrediënten voor 12 personen
- 300 gr Zelfrijzend bakmeel
- 130 gr suiker
- 1 zakje vanille suiker
- 1 ei
- 160 ml melk
- 125 g gesmolten Solo
- 60 gr cacao poeder
Bereidingswijze
- Zeef de bloem
- Voeg er de suiker en vanillesuiker aan toe
- Meng de bloem, met de suiker en maak een kuiltje
- Meng de gesmolten Solo, het losgeklopte ei en de melk
- Voeg alles bij de bloem en meng alle ingredienten door elkaar
- Schep 1/3 van de deeg in een afzonderlijke kom
- Voeg er het cacao poeder aan toe en meng het tot een chocolade deeg
- Vet de siloconen muffin vorm in met Solo Liquid
- Vul de vormen met de "witte deeg"
- Voeg er nu de chocloade deeg aan toe
- Bak gedurende 20 minuten op 180 graden
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?