marijke broodpudding

restje broodpudding verwerken

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. verwarm de melk eventjes zodat hij lauw is
  2. doe de suiker bij de melk
  3. doe het brood in een kom en voeg er de melk aan toe, laat het brood hierin 10 min weken
  4. maak het brood fijn met een vork tot een dikke brij
  5. voeg de vanillepoeder/of vanillestokje en de 5 geklutste eieren toe aan de brij, indien een beetje afgekoeld voeg je de chocoladedruppels of stukjes toe,
  6. je kan er meer of minder toevoegen naargelang je eigen smaak
  7. doe het deeg un een beboterde (cake) vorm en laat ongeveer 45 min bakken in een voorverwarmde oven (hele lucht) opa 200 graden,
  8. met stokje controleren of het doorbakken is

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?