Recept 55***** (2 stemmen)

maredsous-soep

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de gesneden ajuin in een kookpot.
  2. Voeg 2 liter kippenbouillon toe.
  3. Breng dit alles stilletjes aan de kook.
  4. Doe de gepelde tomaten & de maredsous extra crème toe & laat dit verder meekoken.
  5. Na een half uurtje zachtjes koken & af en toe roeren, dit extra lang mixen zodat er geen brokjes meer zijn.
  6. Naargelang de dikte die je wilt, kan je nog altijd kippenbouillon bijvoegen.
  7. Kruid naar smaak met zout & peper.
  8. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door lynnsp op 20 januari 2014 om 16u28

Die blikken gepelde tomaten, zijn dat dan blikken van 400 gr of van 800 gr van elvea?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie