Ingrediënten voor 6 personen
- 1 ei
- 1/2 kopje zachte boter
- 2/3 kopje suiker
- 2 kopjes zelfrijzende bloem
- 2 mango
- 60 gram roomkaas
- 1 kopje griekse yohurt
- 2 lepel suiker
- 2 lepels fruitsap
- 1 koffielepel vanillesuiker
Bereidingswijze
- Klop het ei los
- Voeg de boter en de suiker toe en mix
- voeg de bloem toe tot het 1 geheel vormt
- Vet de bakvorm in
- Doe de deegmengeling in een ingevette bakvorm
- Duw goed aan op de bodem
- Prik in tegen het rijzen (moet een vlak deeg vormen)
- Bak 30-40 min in de oven 180°
- Laat de gebakken koek afkoelen na het bakken
- Snij de bovenste laag af van de bodem
- Snij de mango in schijfjes
- Meng de yohurt met de roomkaas, het fruitsap, de suiker en de vanillesuiker
- Breng de yohurtmengeling op de onderste helft van de bodem
- Werk af met de mangoschijfjes
Tip
Niet schrikken: koek is een harde vaste bodem
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?