Mangotaart

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Klop het ei los
  2. Voeg de boter en de suiker toe en mix
  3. voeg de bloem toe tot het 1 geheel vormt
  4. Vet de bakvorm in
  5. Doe de deegmengeling in een ingevette bakvorm
  6. Duw goed aan op de bodem
  7. Prik in tegen het rijzen (moet een vlak deeg vormen)
  8. Bak 30-40 min in de oven 180┬░
  9. Laat de gebakken koek afkoelen na het bakken
  10. Snij de bovenste laag af van de bodem
  11. Snij de mango in schijfjes
  12. Meng de yohurt met de roomkaas, het fruitsap, de suiker en de vanillesuiker
  13. Breng de yohurtmengeling op de onderste helft van de bodem
  14. Werk af met de mangoschijfjes

Tip

Niet schrikken: koek is een harde vaste bodem

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?