Mangoparfait met fruit

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Schil de mango's en snij het vruchtvlees in blokjes.
  2. - Pureer het mangovruchtvlees met het sinaasappelsap tot een glad mengsel.
  3. - Snij 20 aardbeien in plakjes en hou er vier heel.
  4. - Bedek de bodem van 4 (wijn)glazen met een dun laagje mangoparfait en bedek met een
  5. laagje aardbei.
  6. - Klop de eiwitten stijf en voeg er beetje bij beetje suiker bij. Garneer elk glas met de
  7. meringue.
  8. - Werk af met enkele plakjes aardbei en/of stukje mango.
  9. - Zet de glazen afgedekt met plastic folie 15 minuten in de koelkast alvorens te serveren.
  10. TIP: Voeg er eventueel ook nog kiwi aan toe. Schil een 4tal kiwi's en snij ze in plakjes. Verdeel ze over de glazen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 25 mei 2010 om 15u15

Dank je wel voor de vraag. Je zou mandarijnsap of pompelmoessap kunnen gebruiken. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?