Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Klop eigeel met de suiker luchtig op en voeg daarna de bloem aan toe samen met de aardappelzetmeel en de citroenschil.
  3. Klop de eiwit stijf en doe het bij het deeg.
  4. Giet het deeg op een oven plaat die bedekt is met boterpapier en laat 10 min bakken .
  5. Haal uit de vorm op een handdoek bestrooid met bloemsuiker .
  6. Rol het deeg onmiddellijk op als een boomstronk met behulp van je handdoek .
  7. Laat lauw worden en ontrol dan
  8. Mix de gedroogde mango fijn en voeg het bij de room in een kookpannetje.
  9. Voeg daarbij de gebroken witte chocolade en laat smelten in een bain marie.
  10. Giet het daarna in een andere mengkom en laat deze kom in een ijskoude bad afkoelen.
  11. Klop deze een 10 tal min op .
  12. Schil de mango en snijd deze in fijne schijfjes.
  13. Leg de mangoschijfjes op het deeg en smeer het met de chocolademengsel erop en rol terug op met behulp van u handdoek.
  14. De rest van het chocolademengsel giet u over de stronk.
  15. Versier met kokoschilfers en geraspte limoenschil en de physalis.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?