Malse vanillewafels

Ingrediënten voor 30 personen

Bereidingswijze

  1. 1.- Doe de boter (solo) en suiker +vanillesuiker in een kookpot en zet op een laag vuurtje tot alles gesmolten is (OPGELET! niet koken of bakken, boter moet geel blijven), zet dit dan van het vuur
  2. 2.- Scheidt de eieren en voeg het eigeel bij het botermengsel en klop het eiwit op
  3. 3.- Meng de 2 soorten bloem onder elkaar en zeef deze onder het botermengsel, daarna mag het eiwit erbij (voorzichtig onderspatelen)
  4. 4.- Bak de wafels in je wafelijzer en laat ze afkoelen op een rooster en bewaar ze in een afgesloten doos.
  5. 5.- De wafels zullen eerst hard zijn, maar na een dag zijn ze lekker mals.
  6. 6.Smakelijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door bernard serghini op 02 november 2015 om 11u59

zeer lekker en gemakkelijk recept

Hoeveel sterren geef jij dit recept?