Recept 35*** (1 stem)

Makkelijke visgratin

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Gebruik voor deze gratin een ovenschaal die net iets groter is groter is dan de visfilets, zodat ze er mooi heel uitkomen.
  2. Verwarm de oven voor.
  3. Snij de geschilde aardappels in schijfjes en kook ze bijna gaar.
  4. Leg de visfilets in een diepe ovenschaal. Ze mogen gerust bovenop elkaar liggen.
  5. Verdeel twee derden van de gratinsaus over de vis.
  6. Leg de aardappelschijfjes in de saus zoals dakpannen over elkaar gelegd worden. Zo sluiten ze de vis helemaal af.
  7. Verdeel de rest van de saus over de schaal en bestrooi met de gratinkaas.
  8. Zet een halfuur in de oven.
  9. (Oorspronkelijk recept: Flair)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie