Makkelijke visgratin

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Gebruik voor deze gratin een ovenschaal die net iets groter is groter is dan de visfilets, zodat ze er mooi heel uitkomen.
  2. Verwarm de oven voor.
  3. Snij de geschilde aardappels in schijfjes en kook ze bijna gaar.
  4. Leg de visfilets in een diepe ovenschaal. Ze mogen gerust bovenop elkaar liggen.
  5. Verdeel twee derden van de gratinsaus over de vis.
  6. Leg de aardappelschijfjes in de saus zoals dakpannen over elkaar gelegd worden. Zo sluiten ze de vis helemaal af.
  7. Verdeel de rest van de saus over de schaal en bestrooi met de gratinkaas.
  8. Zet een halfuur in de oven.
  9. (Oorspronkelijk recept: Flair)

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?