Ingrediënten voor 4 personen
- 4 filets van stevige vis
- 6 aardappels
- 1 pot Knorr Gratinoise
- 100 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
- Gebruik voor deze gratin een ovenschaal die net iets groter is groter is dan de visfilets, zodat ze er mooi heel uitkomen.
- Verwarm de oven voor.
- Snij de geschilde aardappels in schijfjes en kook ze bijna gaar.
- Leg de visfilets in een diepe ovenschaal. Ze mogen gerust bovenop elkaar liggen.
- Verdeel twee derden van de gratinsaus over de vis.
- Leg de aardappelschijfjes in de saus zoals dakpannen over elkaar gelegd worden. Zo sluiten ze de vis helemaal af.
- Verdeel de rest van de saus over de schaal en bestrooi met de gratinkaas.
- Zet een halfuur in de oven.
- (Oorspronkelijk recept: Flair)
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?