Makkelijke rode Thaise curry

29 (29)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in kleine reepjes. Snijd de ajuin en de paprika's in reepjes. Snijd de wortels of rasp ze grof.
  2. Warm 1 eetlepel margarine op in een grote pan, en roerbak de ajuin tot die doorzichtig is. Voeg de wortels en paprika toe, en bak gedurende 5 minuten op een medium-hoog vuur. Verwijder de groenten uit de pan. Voeg de vleesreepjes toe aan de pan en bak beide zijden bruin gedurende 5 minuten. Doe de groenten terug in de pan.
  3. Voeg de kokosmelk, 100ml water, rode curry pasta en het Knorr bouillonketeltje Kip toe. Kook het gedurende 5 minuten. Opdienen met jasmijn rijst, besprenkeld met verse basillicum of koriander.

Tip

Hoe meer, hoe beter. Voeg meer groenten toe aan dit gerecht; courgettes, erwten, kool, spinazie, of elke andere groente waar je zin in hebt.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Eliza Bennet op 30 augustus 2018 om 18u37

super snel en heel lekker !! een aanrader

Gepost door Solo op 14 september 2018 om 16u53

Leuk om te horen Eliza! Voor herhaling vatbaar? :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?