Recept 45**** (26 stemmen)

Makkelijke rode Thaise curry

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Wok recept

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in kleine reepjes. Snijd de ajuin en de paprika's in reepjes. Snijd de wortels of rasp ze grof.
  2. Warm 1 eetlepel margarine op in een grote pan, en roerbak de ajuin tot die doorzichtig is. Voeg de wortels en paprika toe, en bak gedurende 5 minuten op een medium-hoog vuur. Verwijder de groenten uit de pan. Voeg de vleesreepjes toe aan de pan en bak beide zijden bruin gedurende 5 minuten. Doe de groenten terug in de pan.
  3. Voeg de kokosmelk, 100ml water, rode curry pasta en het Knorr bouillonketeltje Kip toe. Kook het gedurende 5 minuten. Opdienen met jasmijn rijst, besprenkeld met verse basillicum of koriander.
Tip

Hoe meer, hoe beter. Voeg meer groenten toe aan dit gerecht; courgettes, erwten, kool, spinazie, of elke andere groente waar je zin in hebt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Calimeroke 2 op 28 februari 2016 om 21u19

Heb het vandaag gemaakt maar 1 eetlepel currypasta was teveel. Ga in het vervolg maar 1 theelepel nemen

Gepost door Solo op 03 maart 2016 om 11u13

Ja dat kan ook :-)

Gepost door miaim48 op 31 maart 2016 om 11u11

Rode currypasta is zeer pikant ! Heb het ook al ondervonden.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie