Makkelijke pasta met garnalen, chilisaus en crème fraîche

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en voeg de gesnipperde uien toe en fruit ze even aan. Voeg de knoflook toe en bak deze even mee. Wok de garnalen kort in een andere pan en voeg ze dan toe aan de uien.. Doe de pasta in een pan met kokend water en kook deze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.. Doe de crème fraîche in de wok en roer het door het garnalenuien mengsel., Voeg ketjap en boullion blokje toe en roer het geheel door. Voeg een hoeveelheid chilisaus naar eigen smaak toe . Laat het even 3 min langzaam pruttelen. Giet de pasta af en smullen maar.Makkelijk en super lekker!
  2. Lekker met de Thaise komkommer salade. ( Elders in dit schrift)

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Offday op 21 januari 2013 om 10u49

Ik denk dat het beter is éérst de ajuin aan te fruiten, vooraleer de scampi's aan te bakken met de look.

Gepost door Love to Cook op 21 januari 2013 om 11u21

Inderdaad even een mispuntje. Heb het inmiddels aangepast. Bedankt voor je goede opmerking. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?