Makkelijk recept voor chocolademoelleux

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. -smelt de chocolade en de boter au bain marie
  2. -klop de eieren,eidooiers en de suiker tot een witte gebonden massa (ruban)
  3. -voeg het chocolade/botermengsel al roerend bij het eiermengesel
  4. -goed mengen en daarna met een spatel stuk voor stuk de eetlepes bloem toevoegen.
  5. -verdeel het beslag in ovenschaaltjes of hittebestendige potjes,liefst hoge potjes,geen platte!
  6. -afbakken in een voorverwarmde oven van 170°c ongeveer 6 minuten.
  7. -serveer evt met een bolletje banaanijs en speculaascrumble

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?