Recept 05 (0 stemmen)

makkelijk origineel oosterd hapje. succes gegarandeerd

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1 vries de steak kort in zodat hij mooi hard is om te snijden.
  2. 2 snij ondertussen de ui, shitakes en look in kleine stukjes en doe ze in een pot die je kan sluiten.
  3. 3 voeg reeds de suiker, arachideolie, terijaki saus, sojasaus en peper toe aan de gesneden groenten.
  4. 4 haal de steak uit de diepvries en snij er mooie blokjes van.
  5. 5 voeg de steak toe aan de mengeling. zorg dat alles onder de saus staat.
  6. 6 laat het mengsel een nachtje rusten.
  7. 7 giet het mengsel af maar vang de saus op.
  8. 8 bak de groentjes en vlees in een gloeiend hete pan of wok met wat olie.
  9. 9 zet de noedels op. na het koken afgieten met koud water tegen het plakken.
  10. 10 voeg de saus toe aan het gebakken vlees en groenten en laat ongeveer 5 minuten sudderen op middelmatig vuur.
  11. 11 opdienen.
  12. SMAKELIJK

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie