makkelijk origineel oosterd hapje. succes gegarandeerd

Ingrediënten voor 14 personen

Bereidingswijze

  1. 1 vries de steak kort in zodat hij mooi hard is om te snijden.
  2. 2 snij ondertussen de ui, shitakes en look in kleine stukjes en doe ze in een pot die je kan sluiten.
  3. 3 voeg reeds de suiker, arachideolie, terijaki saus, sojasaus en peper toe aan de gesneden groenten.
  4. 4 haal de steak uit de diepvries en snij er mooie blokjes van.
  5. 5 voeg de steak toe aan de mengeling. zorg dat alles onder de saus staat.
  6. 6 laat het mengsel een nachtje rusten.
  7. 7 giet het mengsel af maar vang de saus op.
  8. 8 bak de groentjes en vlees in een gloeiend hete pan of wok met wat olie.
  9. 9 zet de noedels op. na het koken afgieten met koud water tegen het plakken.
  10. 10 voeg de saus toe aan het gebakken vlees en groenten en laat ongeveer 5 minuten sudderen op middelmatig vuur.
  11. 11 opdienen.
  12. SMAKELIJK

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?