maïzenasausje zout en zoet

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 dl melk
  • 1 el maïzena plus

Bereidingswijze

  1. zout
  2. warm 2 dl melk op in een sauspannetje. Bind met 1EL maïzena plus. Roer er 1 EL groene pesto doorheen. klop er eventueel een eierdooiertje door voor een mooiere kleur. Lekker op kip en vis. Deze saus kan je ook maken met mosterd; rode pesto, kaas, en citroen
  3. zoet
  4. warm 3dl melk op in een sauspannetje en voeg 1 el suiker en zakje vanillesuiker toe. Bind met 2EL maïzena plus . Roer er 1DL vers geperst sinaasappelsap door en geef bij gepocheer fruit en pannekoeken. Deze saus kan je ook maken met chocolade, speculoospasta, vruchtencoulis, bessensap

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?