maïzenasausje zout en zoet

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 dl melk
  • 1 el maïzena plus

Bereidingswijze

  1. zout
  2. warm 2 dl melk op in een sauspannetje. Bind met 1EL maïzena plus. Roer er 1 EL groene pesto doorheen. klop er eventueel een eierdooiertje door voor een mooiere kleur. Lekker op kip en vis. Deze saus kan je ook maken met mosterd; rode pesto, kaas, en citroen
  3. zoet
  4. warm 3dl melk op in een sauspannetje en voeg 1 el suiker en zakje vanillesuiker toe. Bind met 2EL maïzena plus . Roer er 1DL vers geperst sinaasappelsap door en geef bij gepocheer fruit en pannekoeken. Deze saus kan je ook maken met chocolade, speculoospasta, vruchtencoulis, bessensap

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?