Recept 55***** (1 stem)

Maïswraps met lente-uitjes, tomaat, kip en kaassaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Mexicaanse gerechten

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de lente-uitjes in fijne ringen, de tomaten in stukjes. Hak de augurkjes fijn.
  2. Laat de maïskorrels uitlekken.
  3. Verwarm de boter in een wok en roerbak hierin de kipreepjes 5 minuten. Voeg de tomaten toe en wok ze 3 minuten mee. Voeg Ÿ van de uiringen toe en roerbak nog 1 minuut. Schep dan de maïs en de augurk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten door en door warm worden. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rest van de lente-uitjes en de peterselie erdoor.
  5. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op de borden. Schep het kip-tomatenmengsel in het midden, verdeel de saus erover, bestrooi met de kaas en vouw of rol ze dicht.
Tip

Je kan aan het kip-tomatenmengsel ook andere (voorgekookte) groenten toevoegen, zoals bloemkool, sperziebonen en wortelen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie