Maïswraps met lente-uitjes, tomaat, kip en kaassaus

1 (1)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de lente-uitjes in fijne ringen, de tomaten in stukjes. Hak de augurkjes fijn.
  2. Laat de maïskorrels uitlekken.
  3. Verwarm de boter in een wok en roerbak hierin de kipreepjes 5 minuten. Voeg de tomaten toe en wok ze 3 minuten mee. Voeg Ÿ van de uiringen toe en roerbak nog 1 minuut. Schep dan de maïs en de augurk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten door en door warm worden. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rest van de lente-uitjes en de peterselie erdoor.
  5. Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op de borden. Schep het kip-tomatenmengsel in het midden, verdeel de saus erover, bestrooi met de kaas en vouw of rol ze dicht.

Tip

Je kan aan het kip-tomatenmengsel ook andere (voorgekookte) groenten toevoegen, zoals bloemkool, sperziebonen en wortelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?