Ingrediënten voor 6 personen

  • 3 blikjes zoete mais 300 gr per blik
  • 1 grote ui
  • 1 teentje look
  • 1 bouillontablet groente)
  • 5 stengels seldergroen
  • 2 eieren
  • 1 mespunt witte peper
  • 3 tot5 eetlepels bloem
  • olie

Bereidingswijze

  1. mais heel goed laten uitlekken en droog deppen met keukenpapier.
  2. mais fijn maken in de keukenm,achine (niet te fijn).
  3. ui, look,en bouillontablet heel fijn malen in de keukenmachine.
  4. mais en uimengsel goed mengen in beslagkom.
  5. selderbladeren heel fijn snijden.
  6. selder, peper, eieren en bloem door het maismengsel roeren.
  7. het maismengsel als oliebollen bakken in ruim olie en uit laten lekken op keukenpapier.Tip: meng eens 150 gram gehalveerde garnalen door het mengsel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door wullum op 10 april 2012 om 17u17

Sorry, het is een tablet groentebouillon.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?