Maiskoekjes met koriander

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de mais met de lenteuitjes en de gember.
  2. Roer de koriander, de eieren en de bloem er door heen.
  3. Verwarm 1 el olie op een halfhoog vuur in een koekepan en schep er 4 kleine hoopjes van het mengsel in. Druk ze een beetje plat en bek ze aan beide zijden goudbruin.
  4. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier en herhaal dit tot het mengsel op is.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Loetje123 op 26 april 2014 om 11u11

Dit lijkt me een erg lekker receptje, dankjewel. Doe je er ook een dip bij? sojasaus bijvoorbeeld?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?