Recept 05 (0 stemmen)

Maiale e peperoni - Varkensvlees met paprika

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de reuzel met 3 eetl olijfoliein in een pan en bak de stukken vlees rondom bruin. Voeg de knoflook, chilipeper en wat zout en peper toe. Bak het vlees in 20 minuten gaar.
  2. Halveer de paprika's en verwijder steeltjes en zaadlijsten. Verhit de resterende olie in een andere pan en bak de paprika's tot ze gaar zijn. Voeg de azijn en zout toe.
  3. Doe de paprika's bij het vlees (of voeg ingemaakte paprika's toe) en vermeng alles. Roerbak nog 5 minuten, zodat de smaken zich mengen.
  4. - Serveer brood bij.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door MakeMo op 22 september 2010 om 14u35

Ik zal altijd de schil van de verse paprika's doen zo liggen ze ook niet op de maag.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie