Altijd weten wat je gaat eten?
madeirakoek (puddingkoek)
-
1/2 Liter melk
-
250 GR fijne suiker
-
2 eierdooiers
-
4 pakjes vanillesuiker
-
1 pakje vanillepudding
-
2 1/2 dozen madeirakoekjes
-
250 GR melkerijboter
Bereidingswijze
- 1 kook de melk en voeg de suiker en de vanillesuiker toe alsook de vanillepudding (goed laten doorkoken
- 2 de boter goed romig kloppen (niet smelten)
- 3 als de pudding koud is er 2 eierdooiers bij doen en kloppen en ook de romige boter toevoegen
- De werkwijze is hetzelfde als de chocoladekoek
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?