Recept 15* (1 stem)

Macarons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Nagerechten

tijd
180 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Macarons
  2. 140 gr eiwit goed opkloppen (met robot) en geleidelijk aan de suiker toevoegen (in 2 keer en geleidelijk aan). Poedersuiker en amandelpoeder zeven en mengen. Hierbij het eiwitmengsel toevoegen en zachtjes mengen, zodat het geheel luchtig blijft. Eventueel kleurstof of cacaopoeder toevoegen. De bereiding met eventueel een spuitzak in de vorm spuiten en even laten staan zodat ze een korstje vormen.
  3. 13 min bakken op 150 graden op geventileerde lucht, niet op grill. Uit de oven halen en even laten afkoelen en dan uit de vorm halen. Dan openleggen om op te vullen. Best niet op elkaar leggen zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.
  4. Ganache:
  5. 250 ml room koken. De chocolade toevoegen (in geval van witte ganache iets minder room gebruiken. Alles goed mixen en laten afkoelen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie