Macaronipizza

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200┬░.
  2. Kook de macaroni in gezouten water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Boter een bakblik (taartblik) in met solo vloeibaar, pel de knoflook, halveer de zwarte olijven.
  4. Giet de pasta af, laat uitlekken en verdeel over het bakblik.
  5. Roer de eieren los met de melk en de room, pers de knoflook uit over het eimengsel en kruid met pezo, goed mengen. Giet het eimengsel over de pasta.
  6. Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en verdeel ze over de pasta.
  7. Spoel de paprika, snij in vier en verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij vervolgens in blokjes.
  8. Meng de paprikablokjes met de kappertjes en de halve olijven, strooi over de tomaten.
  9. Snij de mozzarella in plakjes en leg op de groenten, kruid met pezo.
  10. Bak zo'n +/- 30 minuten in de oven, druppel er na 20 minuten wat olijfolie over.
  11. Garneer met gehakte basilicumblaadjes en dien op.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?