Ingrediënten voor 20 personen
- 500 gr macaroni
- 8 dl melk
- 200 gr solo
- 3 eieren
- 350 gr bloem
- 150 gr gemalen kaas
- 8 sneetjes hesp
- paneermeel
Bereidingswijze
- Kook de macaroni gaar en breek in kleine stukjes van 2 cm.
- Smelt de boter en voeg de bloem erbij samen met de melk. Laat goed doorkoken onder voortdurend roeren.
- Voeg vervolgens de eidooiers, fijngesneden hesp en de stukjes macaroni bij de saus.
- Klop de eiwitten op.
- Maak balletjes van het macaroni-mengsel, rol ze door het eiwit en dan door het paneermeel.
- Ongeveer 3 minuutjes bakken in frietvet.
- Opdienen op een bedje van sla met tomaat, smakelijk!
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door nickypas op 11 december 2016 om 16u02
heel lekker een gerecht uit mijn kinderijd
Hoeveel sterren geef jij dit recept?