Ingrediënten voor 4 personen
- 400 GR MACARONI
- 250 GR PEULTJES
- 250 GR DOPERWTEN vers of diepvries
- 4 plakken rauwe ham in reepjes
- 2,5 dl room
- 100 gr fontina in blokjes
- 5 gr gemalen parmezaan
- peper uit de molen en zout
Bereidingswijze
- verwarm de oven op 180°C. Maak de peultjes schoon, blancheer met de doperwtjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken
- kook de macaroni beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie
- breng de room aan de kook, doe er de fontina bij. Roer tot de kaas gesmolten is. Kruid met peper
- giet de macaroni af, meng met de groeten, ham en kaassaus
- schep in een ovenschaal en zet 20 minuten in het midden van de oven
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?