Macaroni met verse zalm

81 (81)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
  2. Snij de bosuitjes in dunne ringetjes.
  3. Kook de macaroni in een grote pot met ruim kokend water en wat zout beetgaar.
  4. Verhit 2 eetlepels Solo in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in ca. 4 minuten aan beide kanten bruin en van binnen net gaar.
  5. Strooi er zout en peper over en leg ze op een bord.
  6. Verhit weer 2 eetlepels Solo in dezelfde pan en fruit de bosui met rozemarijn ca. 2 minuten.
  7. Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheel op een matig hoog vuur ca. 3-5 minuten sudderen.
  8. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  9. Verdeel de zalm met een vork in stukjes.
  10. Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor.
  11. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Tip

Proef de pasta altijd eerst voordat je die afgiet: zo ben je zeker dat je macaroni met verse zalm perfect is.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (48)

Gepost door Erna meme op 16 mei 2016 om 13u30

Zo eenvoudig, snel klaar en lekker.

Gepost door Solo op 17 mei 2016 om 14u55

Inderdaad Erna meme, dankjewel voor je berichtje :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?