Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. *Kook de macaroni al dente in een ruime pot met zout.
  2. *Snij de courgette in kleine blokjes en versnipper de ui.
  3. *Stoof de courgette en de ui samen met de look in een beetje olijfolie.
  4. *Voeg de tonijn toe en meng alles door mekaar.
  5. *Snij de oregano fijn en voeg deze toe en kruid met peper en zout.
  6. *De Kaassaus; smelt de boter, strooi de bloem erbij en laat even bakken.
  7. *Voeg melk toe en roer tot een gladde bechamelsaus, kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  8. *voeg ook citroensap toe.
  9. *Meng de pasta, courgettemengsel en de saus door elkaar.
  10. *Doe alles in een vuurvaste schotel, kaas erover en gratineer onder de grill.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?