Recept 05 (0 stemmen)

Macaroni met pittige garnalen, sinaasappel en verse basilicum

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verhit de olijfolie in een diepe pan. Roerbak de groenten gedurende 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak ze 3 min. mee. Was de sinaasappel. Rasp de schil boven de pan met een fijne rasp. Halveer de sinaasappel en knijp het sap eruit boven de pan. Roer de pastasaus erdoor en breng de saus aan de kook. Schep de macaroni erdoor en warm alles nog 1 min. op. Haal de basilicumblaadjes van de stelen. Houd kleine blaadjes heel en snijd de grote in reepjes. Schep de macaroni op 2 warme diepe borden. Strooi de basilicum over de macaroni.
Tip

je kunt de garnalen in dit recept vervangen door stukjes surimi of krabsticks. Omdat die al gaar zijn, kunnen ze aan de macaroni worden toegevoegd en hoeven ze alleen maar warm te worden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?