Recept 05 (0 stemmen)

macaroni met hesp, asperges en paddenstoelen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. breng gezouten water aan de kook en gaar de macaroni. Blancheer de aspergestukjes ongeveer 5 MIN.
  2. Snij de champignons in schijfjes, de gekookte hesp in reepjes en de lenteuitjes in ringen. Doe de olie in een antifkleefpan en fruit de paddestoelen, lenteuitjes en hesp ongeveer 3 MIN. Blus met melk en bouillon. Roer de creme gourmet door de bereiding en werk of met peper, zout en paprika; Laat het mengel 5 tot 10 minuten indikken tot het een roomachtige consistentie heeft. Meng de saus, pasta, en asperges voeg eventueel nog wat kruiden toe en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?