macaroni met hesp, asperges en paddenstoelen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 125 GR Weight watchers creme gourmet
  • 240 GR Ongekookte macaroni
  • 500 GR Asperges
  • 100 GR Weight watchers kookham
  • 4 lenteuitjes
  • 1 koffielepel olijfolie
  • 250 GR magere melk
  • 5 soeplepels groentebouillon
  • paprikapoeder
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. breng gezouten water aan de kook en gaar de macaroni. Blancheer de aspergestukjes ongeveer 5 MIN.
  2. Snij de champignons in schijfjes, de gekookte hesp in reepjes en de lenteuitjes in ringen. Doe de olie in een antifkleefpan en fruit de paddestoelen, lenteuitjes en hesp ongeveer 3 MIN. Blus met melk en bouillon. Roer de creme gourmet door de bereiding en werk of met peper, zout en paprika; Laat het mengel 5 tot 10 minuten indikken tot het een roomachtige consistentie heeft. Meng de saus, pasta, en asperges voeg eventueel nog wat kruiden toe en serveer.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?