Altijd weten wat je gaat eten?
Macaroni met ham, courgette en champignons
Bereidingswijze
- Kook de macaroni al dente.
- Maak een roux met bloem en boter en voeg melk toe tot je de dikte van saus hebt bereikt die je wenst.
- Snij de hesp in fijne reepjes en voeg ze bij de roux.
- Snij de champignons in reepjes en courgette in blokjes bak de champignons aan in beetje boter en voeg courgette toe.
- Meng champignons en courgette mee onder de roux samen met de helft van de kaas. Verwarm de oven 180c°
- Meng roux met macaroni en doe alles in een ovenschotel en bestrooi met de rest van de gemalen kaas.
- 15 à 20 min in oven
- smakelijke
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?