Altijd weten wat je gaat eten?
Macaroni met brie en krokante ham
Bereidingswijze
- Halveer de prosciuttoplakjes en leg ze tussen keukenpapier. Droog ze snel in de microgolfoven (1 à 2 minuten, bij 750 watt).
- Breng water aan de kook en kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak een kaassaus. Smelt de boter, voeg er de bloem bij en roer een tweetal minuten. Blus al roerend met de melk. Voeg er geleidelijk
- de gemalen gruyère bij en roer tot een homogene saus. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Roer er voorzichtig de
- hamblokjes door. Vermeng de pasta met de saus.
- Snij de brie in even grote plakjes als de gedroogde ham.
- Vul een ingevette ovenschotel met de macaroni, stop er afwisselend plakjes gedroogde ham en brie in en gratineer nog eventjes in een
- warme oven.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?