Macaroni met bloemkool en broccoli

Bereidingswijze

  1. Verdeel de bloemkool en broccoli in roosjes, gebruik wel meer bloemkool dan broccoli.
  2. Blancheer ze 3 minuten in gezouten water.
  3. Giet af en spoel onder ijskoud water.
  4. Kook de macaroni al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Giet de macaroni af en meng met de groenten, kruiden met pezo en nootmuskaat.
  6. Verwarm de oven voor op 200┬░.
  7. Meng de yoghurt met de room, de eieren, de kaas en 2 eetlepels paprikapoeder, kruid af met pezo.
  8. Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar en schep er de pasta met groenten in.
  9. Lepel er de kaassaus over en zet ongeveer 25 minuten in de oven, tot er een mooi goudgeel korstje op zit.
  10. Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
  11. Verdeel de macaroni over diepe warme pastaborden en bestrooi met de pijnboompitten.
  12. Versier met een takje koriander.
  13. Wie toch een stukje vlees erbij wil; bak een portie spekblokjes en strooi ze over de pasta.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?