Recept 05 (0 stemmen)

Macaroni ham en kaas

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de margarine bruinen, doe er de bloem bij en roer flink door met de klopper.
  2. Voeg eerst de melk en dan het water toe, terwijl je de hele tijd stevig blijft roeren met de klopper.
  3. Voeg hier al roerend het Knorr Bouillonketeltje Groenten aan toe. Laat kort opkoken en verminder nu het vuur met de helft. Laat nog een tweetal minuten zacht doorkoken.
  4. Meng er van het vuur de kaas door. Breng op smaak met peper, zout en vers geraspte nootmuskaat.
  5. Laat de macaroni beetgaar koken in ruim, lichtgezouten water.
  6. Giet af en meng samen met de hamblokjes en de gehakte peterselie onder de kaassaus.
  7. Serveer met versnipperde peterselie of laat nog even gratineren onder de grill.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?