Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gr aardappelen
- 1 potje room
- 600 gr gehakt
- 1 blik sperziebonen / erwten+wortelen
- 1 stuk ui
- 2 teentjes look
- 1 blik tomatenpuree
- 1 pakje gemalen kaas
Bereidingswijze
- - Maak een pikante tomatensaus met de ui, look en tomatenpuree
- - Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes, bedek een ovenschotel met de schijfjes
- - Giet de room over de aardappelen
- - Verdeel het gehakt over de aardappelen
- - verdeel de sperziebonen (groene groenten) over het gehakt
- - verdeel de tomatensaus over de groenten
- - verdeel de gemalen kaas over de groenten
- - zet de schotel 1 uur in de (voorverwarmde) oven op 180°
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door solomien op 11 september 2012 om 21u24
dit recept ga ik zeker eens maken
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?