Recept 55***** (2 stemmen)

Mac & cheese met gekarameliseerde ui en romig roquefortsausje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Wintergerechten

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de uien en snijd ze in halve ringen.
  2. Smelt 100 g Solo margarine in een antikleefpan op een gemiddeld vuur en voeg de ui toe.
  3. Voeg een scheutje water toe en laat de uien 4 minuten zachtjes karameliseren tot ze goudbruin zijn. Voeg indien nodig nog wat Solo margarine en/of water toe.
  4. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  5. Stoof de champignonplakjes zo’n 5 minuten in een beetje Solo margarine tot ze al dente zijn.
  6. Doe de Solo Crèmefine Cuisine samen met de Roquefort in een steelpannetje. Laat de Roquefort op een zacht vuur smelten in de Solo Crèmefine tot je een mooi, heerlijk romig sausje krijgt.
  7. Kook de macaroni volgens de instructies op de verpakking.
  8. Meng de macaroni met de gekarameliseerde ajuin, de champignons en het Roquefortsausje. Werk af met wat gehakte bieslook en Parmezaanse kaas.
Tip

Als ik zin heb in vlees, dan voeg ik gewoon wat spek of stukjes gebakken kipfilet toe aan deze pasta.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kemel op 21 september 2018 om 16u07

ziet er lekker uir

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie