Altijd weten wat je gaat eten?
Maaltijdsoep van courgette
Bereidingswijze
- Laat de rijst glazig stoven in de Solo.
- Doe er de bouillon bij en laat 12 minuten garen op een zacht vuur.
- Voeg er dan de in schijfjes gesneden courgettes en prei bij.
- Breng op smaak met currypoeder en peper en laat 10 minuten verder garen.
- Voeg de Solo Crèmefine Licht toe en de gehakte bieslook en laat nog 2 minuten opwarmen zonder te koken.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (9)
Gepost door miriam001 op 16 november 2013 om 20u35
ooooh dit gaan we proberen,we zijn gek op op courgette
Gepost door MaaikeVDV op 30 oktober 2014 om 12u31
wij zullen dit ook zeker proberen
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?