Altijd weten wat je gaat eten?
maaltijdsoep met rijst en pompoen
Bereidingswijze
- Snijd de pompoen in kleine blokjes.
- Snijd de limoen in plakjes of in partjes.
- Zet een
- grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en roerbak de pompoenblokjes 5 minuten.
- Roer er de
- kruidenpasta, de kokosmelk, de rijst en 1 1/4 liter water door en breng de soep aan de kook.
- Laat de soep ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Schep de maaltijdsoep in diepe borden of kommen en verdeel de limoenplakjes of partjes en
- de bladselderij erover
- •Lekker anders kan ook.
- •Voeg op het laatst 150 gram gepelde, gekookte garnalen of in
- stukjes gesneden krabsticks toe aan de soep.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?