Maaltijdsoep met pasta, wortelen, tomaat en prinsessenboontjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta net niet gaar , en laat de pasta uitlekken in een vergiet .
  2. Kook de schijfjes wortelen enkele minuten voor (kooktijd afhankelijk van de dikte van de schijfjes) , het voorkoken van de wortelen verkort de kooktijd van de soep .
  3. Laat de boter smelten en stoof hierin de ui enkele minuten , voeg de wortelen, prinsessenbonen en bleekselder bij de ui en laat nog even verder stoven .
  4. Overgiet met de gepelde tomaten en het tomatensap , voeg dan1 liter water toe en 3 verkruimelde groentebouillonblokjes .
  5. Laat de maaltijdsoep op een zacht vuurtje koken tot de verschillende groenten gaar zijn , doe dan de pasta bij de maaltijdsoep, breng op smaak met peper en zout en laat nog enkele minuten doorkoken .
  6. Deze maaltijdsoep met pasta kan zowel warm als lauw geserveerd worden .
  7. Eet smakelijk :)

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door troubs op 03 april 2013 om 17u01

elaba , dit is idd goed mogelijk , je kan de boontjes vervangen door een andere soort boontjes die je wel mag ( witte , rode , bruine , boere en boterboontjes ) of anders door prei of selderij , dit zal weliswaar een iets andere smaak aan de soep geven dan met de prinsessenboontjes . ik hoop je hier iets aan hebt :) en dank je wel voor het mooie compliment Bibi'ke , heel lief !

Gepost door troubs op 03 april 2013 om 17u02

oei selderij geen optie , zit al teveel in ... dus prei dan of bloemkoolroosjes :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?