Recept 05 (0 stemmen)

Maak zelf je kruidenroomkaas zó gepiept.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Sauzen

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stort de kwark in een schone theedoek en laat het goed uitlekken.
  2. Klop de room lobbig met een snuf peper ,zeezout een scheut olijfolie paar druppels balsamicoazijn en basterdsuiker.
  3. Meng dan alle ingediënten in een ruime kom goed door elkaar en breng op smaak.
  4. Proeven dus!
  5. Laat in de koelkast opstijven.
  6. Nog sneller klaar??
  7. Neem dan geen kwark, maar naturel roomkaas ( Philadelphia of Mon Chou) in een gelijke hoeveelheid als de kwark.
  8. Het proberen waard en goedkoper dan uit de supermarkt.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door drekejanssens op 25 december 2015 om 17u24

super lekker en super eenvoudig. maakte dit reeds meerdere malen. telkens een succes...

Gepost door Love to Cook op 02 januari 2016 om 19u37

hoi, bedankt voor je leuke reactie.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?