Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

 1. Vlees:
 2. Was de champignons en snij ze in schijven. Stoof ze in de pan met wat boter tot ze knapperig zijn. Doe wat zout en peper er bovenop.
 3. Haal die chapignons uit de pan. Leg de varkenssneden in de pan en laat ze gaar worden op een zacht vuurtje. Strooi en zwarte peper, wat zout en wat bieslook erop. Het vlees eens draaien. Na 10 minuten uit de pan halen en de saus maken:
 4. Doe er het water en de melk met het bouillonblokje in de pan. Bij het koken voeg je de maïzena toe en laat dit vloeistog een beetje dik worden. Fornuis uitzetten.
 5. In een vuurvaste schotel de saus, het vlees en de chapignons.
 6. Combineer dit met het klaarmaken van groenten om tijd te besparen:
 7. Groenten:
 8. Snij de paprika's in kleine dunne reepjes + de wortel en de brocoli in kleine stukken.
 9. Leg die groenten in de wokpan met een flinke geut wokolie en doe deze kruiden bij:
 10. rode pepers + look, zout, currypoeder.
 11. Laat alles op een zacht vuur sudderen ongeveer een half uur. Deze groenten moeten nog knapperig zijn! Dus; controleer al vanaf 20 minuten.
 12. Opdienen! Smakelijk.
 13. (Mijn gerecht varieert tussen Belgische en Italiaans keuken. Ik hou ervan beiden te combineren en hou het graag eenvoudig. Deze winters gerechten van lupa, lupi, wordt gepresenteer onder sfeergebonden muziek, kaarsen en een Italiaans rode fles wijn; MONTEPULCIANO D' Abruzzo. Lupo betekent wolf. Lupa; wolvin, Lupi; wolven)

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?