x
Altijd weten wat je gaat eten?
Luikse Wafels
300 gr bloem
150 gr(!) water
70 gr griessuiker
2 st eieren
50 gr gist
200 gr bloem
200 gr boter
300 gr parelsuiker
Bereidingswijze
Kneed van de eerste ingrediënten een voordeeg in een kom Kneed zeer goed tot een homogeen deeg Dek volledig toe met 200 gr gezeefde bloem Kneed na 15 minuten de rest van de ingrediënten eronder Kneed zeer goed en voeg als laatste de parelsuiker toe Weeg in stukjes van 100 gr af Laat even rijzen onder een doek Verwarm een wafelijzer op thermostaat 6 en bak onmiddellijk De wafels kan je gemakkelijk nadien terug opwarmen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door tibjeX op 27 augustus 2015 om 13u30
Hey, heb altijd al eens Luikse wafels willen maken, de geur alleen al! Maar is dit natte of droge gist in de ingrediëntenlijst? en moet deze eerst opgelost worden in het water?
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?