Recept 45**** (2 stemmen)

Luikse salade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vegetarisch

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappels beetgaar in zout water. Giet af en snij in hapklare stukken. Kook de groene boontjes beetgaar (zo'n 4 à 5 minuten) in zout water en giet af. Spoel meteen onder koud water. Fruit de sjalotten glazig in wat Solo Vloeibaar. Voeg de ham toe en bak lichtbruin. Voeg dan de stukken aardappel toe en bak ze eveneens tot er een korstje opzit. Voeg de groene boontjes toe en laat even meebakken. Breng op smaak met peper en zout. Overgiet met de azijn en laat deze volledig wegkoken. Laat koud worden en smullen maar.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie