Recept 55***** (1 stem)

Luikse gehaktballen

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. gehakballetjes prepareren met ei, broodkruim, p&z, muscaatnoot en wild garlic
  3. Bereiding:
  4. De boter laten smelten en de gehaktballen langs alle kanten aanbraden, deze uit de pan halen en de uien glazig stoven met p&z, dan laurier, marjolein en tijm toevoegen. Het geheel blussen met de balsamicoazijn, de bouillon en de siroop. Na even pruttelen de gehaktballen terug bijvoegen, de rozijnen bijvoegen en nog even verder laten sudderen op een zacht vuur. Eventueel de saus binden.
  5. Suggestie:
  6. Opdienen frietjes. Smakelijk!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mieke62 op 22 juli 2013 om 18u58

Oeps, iets mis gegaan met het ingeven van de ingrediënten :-s

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie