Recept 35*** (13 stemmen)

Luchtige Wafels

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gebak te proberen

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding: Werk met ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de eieren met suker en de vanillesuiker tot een luchtige massa.
  2. Zeef de zelfrijzende bloem en het aardappelzetmeel boven de deegkom en meng door het beslag. Voeg er de zachte boter bij en roer glad.
  3. Meng de melk met het bruisende water en roer tot een vloeiend beslag.
  4. Verhit een wafelijzer tot stand 3 à 3,Breng wat olie met een borsteltje op het wafelijzer. Vul met het beslag en bak de wafels goudbruin.
  5. Bewaar ze op een rooster tot alle wafels gebakken zijn. Serveer met poedersuiker.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie